ARCHFEST'21 | Ergolain.lt

ARCHFEST’21

Nepaisant sudėtingos pandeminės situacijos, kuri mus lydi jau keletą metų, Ergolain neužmiršta tradicijų ir kiekvienais metais liepos 1 d. džiugina Lietuvos architektus organizuodami ARCHFEST – šventę, skirtą paminėti bei pasveikinti visus Lietuvos architektus su Tarptautine Architektų diena. 

Renginio metu Ergolain akcininkas Romualdas Bėkša, diskusijai apie ‚Neįgyvendintus Vilniaus architektūros objektus‘. kvietė architektą, profesorių Gintarą Čaikauską, architektą Luką Rekevičių ir Rasą Antanavičiūtę, Vilniaus muziejaus direktorę. Idėja prisiminti bei viešai parodyti projektus kurie, galbūt, jau senokai nugulę architektų stalčiuose padiktavo šventės temą. Tad, tęsdami šią temą, pristatėme parodą, gausiai įiliustruotą ir papildytą neįgyvendintų projektų maketais. Vilniaus muziejus suteikė išskirtinę galimybę pažvelgti į XX a. neįgyvendintus Vilniaus projektus, kurie oficialiai parodoje bus matomi tik nuo š. m. liepos mėnesio vidurio. Su architektais užsėdę ant dviračių ir paspirtukais, ‚Archfest’21 introduction‘ renginyje gyvai aplankėme vietas, kuriose buvo numatyti šie objektai.

Gausią architektų minią taip pat džiugina rėmėjų prizai bei įsteigtos pramogos. Keldami svarbias temas, intelektualias diskusijas kuriame atmosferą, kurioje dera ne tik šventė, vainikuota vaišėmis, koncertu bei pramogomis bet ir naujų žinių, minčių ar galbūt net idėjų bagažas.

 

Išskirtinį dėmesį renginyje skiriame publikai, vertiname bendravimą su srities atstovais, kurie taip glaudžiai siejasi su įmonės veikla. Renginio išvakarėse gautas skambutis, jog naujausias mūsų gaminys jau paruoštas, nedvejodami, tiesiai iš gamyklos parvežtą išskirtinį krėslą pristatėme architektams! Rankų darbo kūrinys susilaukė daug dėmesio bei buvo tikra nuotraukų pažiba. Nekantraujame šio gaminio idėja bei nuotraukomis pasidalinti su plačiąja publika, tad sekite mūsų naujienas!

 

Tikimės, kad šventės dalyviai jaučia energiją, kurią spinduliuoja kiekvienas Ergolain komandos narys renginio metu ir naują rytą pasitinka kupini malonių įspūdžių.